Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

miércoles, 27 de mayo de 2009

Exposició: Valencia Atraccion

Avui dimecres 27 de maig, en la seu del Centre Excursionista de València, a les 20 hores tindrà lloc la inaguració de la exposició de La revista VALENCIA ATRACCION, una mirada al centenari de l'Exposició Regional i a l'Excursionisme Valencià.
Es tractarà de donar a conéixer la importància del patrimoni del centre des del punt de vista de l'excursionisme valencià i de l'activitat muntanyenca i alpinística en general,així com de la vida cultural i de la crònica de la ciutat.
La revista Valencia Atraccion naix en 1926 com l'òrgan d'expressió de la Societat Valenciana per al Foment del Turisme. Es mostra una selecció d'articles que tracten de l'excursionisme al llarg i ample de la geografia valenciana per aprendre com es recorrien unes excursions que hui en dia estan plenament vigents.


Com diuen ells: Només cap a falta unes bones cames i esquenes, un immens amor i compromís amb la muntanya i la naturalesa i un conéixer com endinsar-se en ella.

Una de les organitzadores és Pilar Dauder, la meua Pili!, la més corredora de les corredores senda amunt-senda avall i la ballaora més retemplà de les danses del Puig i de la Vall!

5 comentarios:

Marién dijo...

redeny! que mal queden les entrades en estos colors tan lletjos! enano gay açò ja no ho puc soportar més!

Raquel* dijo...

Uff... la reich revolucionaria ha escuchado al pueblo y se ha alzado contra el enano del fascismo rosa...
De momento, el fondo está negro. Lo de los links (el azul y el morado) es una rayada de blogger, porque en la configuración aparecen como siempre...
Ya sabía yo que a los enanos estos no se les puede tener en un jardín demasiado tiempo. ¿Sabéis que hay un Frente por la Liberación de los Enanos de Jardín?

Marién dijo...

ufff...què descans! gràcies Reich!

Sileno dijo...

Propose una comissió d'investigació per a determinar les responsabilitats i el mal ús que se n'ha fet del compte "Arquitectillos".

En altres paraules, qui collons ha sigut, que li anem a tallar el ouets (u òrgan reproductiu equivalent)??

Marién dijo...

...l'ouera...m'apunte a la batalla!