Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

sábado, 27 de junio de 2009

Música i Astronomia

No sé si ho sabeu ja, però l'any 2009 s'està celebrant l'Any Internacional de l'Astronomia, i a més, ací a València, estem celebrant el centenari de la fundació de l'Observatori Astronòmic de la Universitat de València (que casualment, és on treballe).

Doncs bé, com a part de les celebracions, aquesta setmana hi ha un parell d'esdeveniments interessants: dos concerts de música clàssica (que culturitzar-se un poquet de vegades no va malament), combinats amb audiovisuals d'imatges astronòmiques produïts pel planetari de Chicago.

El primer és el diumenge (demà) per la nit, a les 22.30, en el claustre de l'edifici de la Nau de la Universitat. La Orquestra de la Universitat interpretarà la suite "Els Planetes" de G. Holst junt amb l'audiovisual (a més d'un concert per a trompeta de Haydn). Teniu més informació d'aquest concert ací.


L'altre concert serà el dijous dia 2 a les 20.15 al Palau de la Música. Allí, la Orquestra de València interpretarà els "Quadres d'una exposició" de Musorgski junt amb l'audiovisual (i obres d'altres compositors rusos). Més informació ací i ací. Per si voleu tenir una idea de la combinació de música i imatges, ací teniu un video de quan s'interpretà els "Quadres" en la inauguració de l'Any de l'Astronomia en Cuenca (i on estava Joan tocant, per cert). (Baixeu fins on posa "Cuadros de una Exposición" si no voleu tragar-se tots els discursos).


Doncs bé, com s'imaginareu, jo aniré als dos concerts (no tots els dies se compleixen cent anys!). Si es voleu apuntar al de demà a la Nau és fàcil, perquè és entrada lliure. Per al del dijous al Palau sí que es paga entrada (entre 10 i 20€), però si voleu vindre, digueu-m'ho (abans de dilluns) que igual ens queden algunes invitacions...

Què? S'apunteu?

2 comentarios:

Raquel* dijo...

Concierto de Los Planetas?!!? dnd?!?!
jajaja
ya sé que no... que sólo ha sido una ilusión...
Yo no me apunto a ninguno... Con mi Cráter en la Luna ya tengo bastante astronomía para esta temporada... ;)
Pero bueno,... y Pau, tú tranquilo que las entradas en finde tardan en ser comentadas, de primeras no es que nadie te quiera acompañar... jeje
Buen sábado noche a todos los que lo leais, los que no lo leais seguro que es porque ya lo estáis pasando bien!
B77

Marién dijo...

Si, boteu-se la part dels discursos! Pau, sona bé el del dijous...perquè al d'ahir ja no arribe ;p! sóc molt poca vergonya (sorry Sile...els estragos del cap de setmana de Bous a Quatretonda té la culpa....per moooolts anys!!!!)...però el congrés em té absorbida!...per una vegada que m'encarre en organitzar part d'una exposició que d'estar al peu del canó! Passa-ho bé!