Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

jueves, 11 de junio de 2009

El MOLINET CONQUESTA TERRES CATALANES!‏





Hola a tots!
Aquest entrada és per a informar-vos que EL GRUP DE TEATRE EL MOLINET! (que per Nadal ja vos vaig parlar de l'art que ténen!) de Canet de Berenguer, ha sigut el triomfador als XXI concurs nacional de teatre amateur "Ciutat de Tàrrega", a Lleida. Han aconseguit els següents guardons: - Premi a la millor actriu de repartimen: Paula Ferrer - 2º Premi a la millor actriu: Margarita Caballer- Premi al millor actor: Josep Vicent (el ballador de danses de Canet més comboiaor de tots!)- Premi al millor director: Sergi Juesas- PREMI A LA MILLOR OBRA!!!
Estic contentíssima i volia compartir-ho amb vosaltres!

...L'obra és una passada...si la tornen representar per estes terres vos avise a vore si esta vegada s'animeu!

3 comentarios:

Raquel* dijo...

Mantennos (¿?) informados!!!

Marta dijo...

si claro, tú informa, eso siempre viene bien!

Marién dijo...

La verdad es que se lo curran. Canet contaba desde hace años con una escuela de teatro amateur y desde hace poco más de dos años, el ayuntamiento ppero...por cierto, en un brillante acto de 'buena' fe decidió cerrar una de las pocas asociaciones culturales del pueblo...per sort el grup de danses EL REPOM s'ha salvat de la cremà... Desde entonces un grupo de amigos con ganas de demostrar lo que valen dedican gran parte de su tiempo libre en hacer de Canet un pueblo cada vez más grande...y no en PAI's...que también tienen unos cuantos!jejeje