Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

martes, 16 de junio de 2009

La Moma a LaVall



Aquest cap de setmana passat el grup de danses de la Vall de Tavernes ha ballat per primera vegada al poble els balls de la Moma i dels Nanos. Estem d'estreno!!!...jo feia de Nano (el del cap graaaan!)

6 comentarios:

Marién dijo...

s'ha de dir que antigament esta tradició sols la feien homes...i a la majoria de pobles encara es manté esta tradició...nosaltres érem fifty-fifty.

Marién dijo...

m'autocomente...la moma representa la virtud enfront els set pecats capitals...la lujuria es donà a notar la nit del dissabte...jejeje ja vos contaré...i els nanos són els cabuts amb l'indumentària tradicional que ballen al sò del tabal i la dolçaina que interpreten les notes de la Xàquera vella, formant tres parelles: europeus, gitanos i negres...

Marién dijo...

...i per deixar de donar el conyaso en tanta explicació...algú pot dir-me com penjar uns videos????...i així ho vegeu en directe!

Marta dijo...

venga sí, pon algún video que en las fotos no se ven los bailes!

Si el video es tuyo para subirlo tienes que pinchar en el icono "añadir video" que hay al lado de las fotos. Si está en el youtube tienes que copiar tooooodo lo que pone en insertar (a la derecha del video) y pegarlo en la entrada, es fácil!

Raquel* dijo...

Ei... q a la foto tot son caps grans!! jaja

Marién dijo...

dona....cabuts som un rato...però hi ha uns quants que som més cabuts que altres!