Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

jueves, 25 de junio de 2009

EXPOSICIÓ al Congrés d'Arquitectes...que heu de vore!

Hola a tots,
Vos convide a que vegeu l’Exposició ACTIU, Arquitectura y Sostenibilidad, que s'inaugura el dilluns 29 de juny a les 20h al Saló Noble del Palau de l'Exposició de València i que podreu visitar fins el 5 de juliol. El cartell de l'exposició l'hem preparat expressament per a l’ocasió la meva companya i jo del treball. A que està xulo?
El Parc Tecnològic ACTIU ha obtingut tres reconeixements aquest 2009...cosa que ens ha ocasionat més d'un mal de cap al departament on treballe: Premi FOPA a la Millor Obra del 2008 per la Federació d’Obras Públiques de la Provincia d’Alacant. Menció d’Honor al I Premio Construye convocat per NAPISA i l'Escola d'Arquitectura de Madrid. I el Premi BEX 2009 en la categoria de sostenibilitat (The BEX Awards 2009. Property, Construction & Infrastructure: Building a Greener Future) en Hamburgo. Esteu convidats!

4 comentarios:

Marién dijo...

el dilluns s'inaugura a les 20 hores...si s'animeu ens vorem...em farà molta il·lusió vore algú de vosaltres per allí...no és per convencer-vos, però realment val la pena! si no podeu, el que em faria il·lusió de veritat és que fem una cervesseta algún dia i poder organitzar algo a partir de les vacances pfceres...besets a tots!

lola dijo...

Yo si puedo me puedo el lunes, que lo tengo aquí cerquita. Y sino, pues me paso en otro en momento

Marién dijo...

jejeje...lola me encanta tu encanta respuesta jejeje ;p! Genial!

Raquel* dijo...

Sí, sí... muy xulo el cartel ;)
Pues la cosa tiene buena pinta, pero no me pilla en buen momento... id a verla atentamente y luego me la contáis...