Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

domingo, 20 de septiembre de 2009

Saluts des de terres del nord...

¿Saps quan vas passejant pel Jardí de Luxemburg , tan tranquilament, la cara que se't queda quan de repent veus açò?


Bo, que això és per donar un poc de senyals de vida des de la "Ciutat de la Llum" esta, ja que alguns heu preguntat (ja sabeu que jo si no...). Doncs això, que duc ja per ací una setmaneta, i tot va més o menys bé, acostumant-me al piset este en Cachan (ja sabeu que esteu tots convidats, no?) i a la feina en el CEA, que està un poc en el cul del món (he descobert que el cul del món està rodejat de camps de dacsa!), intentant entendre alguna cosa del què parla la gent... I bo, ja em conegueu: ja tinc fitxats uns quants cines/filmoteques modelo "gafa-pasta" que ténen bona pinta. De fet aquesta vesprada estava entre una película de Tarkovski i una de Takeshi Kitano ... al final m'he vingut a casa veure el bàsquet :P

En fi, això, que continue viu per ací, i que encara que no contestara, s'agraïxen les despedides que enviareu (aunque fueran sms's a horas intempestivas de la mañana después de acostarme a las tantas haciendo la maleta...), i que intentaré mantindre-vos informats (més o menys).


Llista de coses curioses:
  • Ací la sangría "Don Simón" se diu "Siesta"
  • Encara ténen el Canal Plus de tota la vida, amb les seues ratlletes per codificar-lo, no sé, m'ha paregut entranyable...
  • Sentit a una parella de turistes (crec que ianquis), diumenge passat a migdia davant de la porta de Nôtre Dame: "This seems like quite a touristic area, isn't it?"
  • Ah! Lo de les senyeres avui en el jardí es veu que era perquè havien estat ballant sardanes gent del casal català de per ací. Es veu que ho fan tots els anys (supose que per la diada).

7 comentarios:

Marta dijo...

para que luego digamos que no culturiza este blog... si nos aprendiésemos todas las referencias a la wikipedia ganaríamos todas las partidas del trivial! Casi ná la de premios que tiene el japonés... :P

Nada xiquet, a seguir llevándolo bien!

nerea dijo...

hola!!!

q bueno tener noticias tuyas, ya me estaba preguntando que sería de tu vida...
y por eso, he leído todoo el artículo de parte mañana (y lo he entendido más o menos), bien, jeje.

q bueno lo de "this seems like quite a touristic area" jajaja.

bueno, un besito!
(sólo una pregunta a los arquitectillos, lo de las referencias a la wikipedia cómo se hace?)

ciaoooo

Raquel* dijo...

Yo esos del cine no sé ni quienes son... así q muy bien, a culturizar!!
viva la wikipedia!

París...

Raquel* dijo...

Lo de los campos de maiz ya lo avanzaba ya en Galiza: dia 1... se puede decir que la casita estaba en el otro culo del mundo... q ya se sabe que el mundo tiene por lo menos dos...

Pau dijo...

Vale Raquel, lo confieso, no había leído aún las crónicas de Galiza :S (la introducción sí, eh?). Lo siento.

Nerea, "he leído todoo el artículo de parte mañana"??!?!? Ves con cuidado con lo que dices, q después Sile se queja de que no se entiende... (Sile, eh?, yo no, por supuesto :P)

Sileno dijo...

"Vendrá el Sile y te comerá", joer, que ya parezco el coco.
Nerea, céntrate :D Para añadir referencias a la wikipedia, entras a la wikipedia, buscas el artículo, copias la dirección de la barra del navegador (Ctrl+C) y en el editor de artículos de blogger añades un enlace (es una cadena, como un 8 tumbado) y pegas el enlace de la wikipedia.
Salut Pau! M'alegre de que dones senyals!

Marién dijo...

Curiós...m'alegre que et vaja bé.