Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

lunes, 14 de septiembre de 2009

Estadístiques...

10 persones pensen que veuran a Raquel menjar ceba i ella no ho sap, però això no és correcte, per que ella ja sap que la veurem menjar ceba :P

7 persones pensen que serà una reunió d'arquitectillos i simpatitzants (és correcte), que tot està congelat (és correcte) i que Marta no està convidada (obviament és incorrecte, és que voteu per a fer mal...)

4 persones pensen que els figuerencs són molt rates (és incorrecte, i l'expedició ho pot corroborar), que tenim molta pressa (nooor, els productes frescos ja estan congelats...), que és una confabulació de CIA i CSIC (no és tan important com per a això...) i que l'entrada serà de 25€ (això en realitat no se sap, depén de les coses que comprem...)

3 persones pensen que és un invent del govern de Zapatero (és verosímil, però aquesta no és invenció d'ells...) i que és tradicional a Figueres menjar iogurt (tots sabem que aquesta és una tradició grega, no figuerenca :P)

¡JA NO PODEU DIR QUE NO SABEU QUÈ ÉS AIXÒ DEL SOPAR DE FIGUERES!!

3 comentarios:

Raquel* dijo...

Al final vais a conseguirlo...
A conseguir que odie más la cebolla todavía!

Marta dijo...

Sile!! archichotillos tendrías que poner porque estás como una chota!! jjjj pero reconozco que es divertido... qué será lo siguiente???
:P

Marién dijo...

esteu com a cafeteres...