Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

viernes, 11 de septiembre de 2009

11 de setembre...

3 comentarios:

Sileno dijo...

feliç diada!

Marién dijo...

Feliç Diada a tots els catalans i als que no ho són però que en la llengua així ho senten!

Juan Enrique dijo...

Aquest dia és un d'aquells en que ocorren moltes coses.

És l'aniversari de bodes de la meua germana (16 anys) que es diu prompte...

Va ser el segon dia de la infàmia als Estats Units, per desgràcia fa poc que vaig ser al mateix lloc i és impossible oblidar el que va acorrer allà ara fa 8 anys.

I per descomptat és la Diada Nacional de Catalunya.

Per cert, algú que conega millor que jo la història dels nostres veïns del Nord, podria recordar per què es celebra avuí aquesta diada?

Per altra banda, un altre dia marcat al meu calendari és, com no, el 30 de Desembre, a més de ser el dia que vaig néixer, aquell mateix dia ara farà 3 anys ETA acabava amb la seua "treva" i Sadam Hussein era mort penjat a Bagdad.

Són dies de coïncidències? :S
Qui sap?

q(^º)p