Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

miércoles, 2 de septiembre de 2009

Bon viatge, Pau!

Davant del desconcert generat en la última setmana, convoque a tots i totes a la macro-quedada general el divendres a la nit (posem a les 21h) per a sopar al Pato / Lobera per a acomiadar a Pablo, que pegarà a fugir a un país que ja està eixint de la crisi...

Demà per la tarda reservaré (ja veurem si tenim lloc, sinó buscaré una altra cosa i avisaré), així que estaria bé que confirmeu assistència ja mateix.

També informe que aquesta nit anem a la filmo. A les 22h a les taquilles.

El sopar Figuerenc es posposa, probablement per a aquest cap de setmana...

Salutacions!

He de vindre i organitzar-ho tot, recollons...

8 comentarios:

Bala perdida dijo...

Justo el viernes es el único día que no puedo, estaré vestida de mariquita dando vueltas por Rafelbunyol.
En fin pasadlo bien en el superfiesta del viernes, que no estando yo, será la mejor del año...que digo del año, del siglo!!! jejejeje ya es mala suerte.

Marién dijo...

En fin, Bea ya somos dos...y si se cena el sábado?? Viernes tengo noche de música versionada en rollo Chill Out!!Ya os pasaré foticas chulas...amenizamos la presentación de las fiestas de Quatretonda un bateria, un bajo, un piano eléctrico y dos violines...tocaremos música variadilla de COLDPLAY 'Viva La Vida'...GREEN DAY 'Wake Me Up When September Ends'...varias de QUEEN...una versión del Canon de Pachelbel...incluso versionamos la música de los pequeñajos RUGRATS!...lo siento, pero me mola y me emociono! ;p!

En fi...¿podria ser dissabte? Si no...passeu-ho molt bé!

Marta dijo...

Pues yo sí que puedo tanto viernes como sábado, así que contad conmigo para cuando sea. Maemía, qué díficil nos está siendo coincidir, no?? qué ansiosos habéis llegado a septiembre que teneis cienes y cienes de planes... queréis hacer el favor de dejaros algunos días libres en las agendas?! jjjj

:P

Marién dijo...

jejeje...i que diu el protagonista?

Sileno dijo...

el protagonista no podia el dissabte, per això vaig proposar el divendres... bo, el divendres quedem igual, ja no com a macrodespedida sinó com a despedida a seques :D i si podem coincidir un altre dia, doncs genial!

Raquel* dijo...

Jo hi vaig!!! :D
El divendres, el dissabte i quan siga menester...
I alló d´aquesta nit? Les hores que s´han fet i el meu cervell que volteja i volteja em faràn romandre a casa... ;)
Si feu qualsevol cosa, passeu-ho bé!

Marién dijo...

què hi havia esta nit???m'he perdut...romandré en la ignorància...paraula bonica com poques...romandre... ;p!

Pau dijo...

Buenas! Bo, com sempre arribe tard per ací. Però, com ha dit Sile, jo el dissabte no puc quedar (tinc sopar amb els puigeros). Així que els que vos vaja bé quedem divendres, i els que no, doncs intentem fer un cafenet/cerveseta la setmana que ve, val?

I de tota manera, ja sabeu que podeu vindre de visita per París, eh?

Bea, cuidado con Rafelbunyol, que mañana estará lleno de puigeros :P