Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

lunes, 19 de enero de 2009

Tot menys fer PFC: ara toca "virus informático"

Podem llegir en tots el mitjans de comunicació la infecció massiva del virus informàtic "Conficker" (noticia a El País.com, per exemple).

No té moltíssima trascendència, però vull utilitzar aquest esdeveniment per a recordar-vos que quan rebeu un correu electrònic que vos avisa de un horrible virus informàtic que obre una "antorcha" i crema el vostre disc dur, o que el contacte nimfa_guarrilla(arroba)nometokeslaspelotas.com t'afegirà i cremarà els discos durs dels teus amics, esborrant els seus PFCs (...) no és veritat!! Estan arreplegant les vostres adreces electròniques! Talleu eixe tipus de cadenes. Si voleu estar informats sobre les amenaces de virus entreu a l'INTECO, que estan actualitzades i és fiable, i mantingueu sempre actualitzat el vostre antivirus.

Ja m'he desafogat...

MORT A LES CADENES DE MAILS!!

4 comentarios:

Alf dijo...

MUERTE! pero mucha mucha!!

Pau dijo...

Ho sent, però ho havia de dir: un enllaç molt millor que el que dona Sile per a no tenir problemes amb virus i coses així és este (o, si n'hi ha diners i vos va el rotllo més 'guai', este altre).

Per cert, què vos passava avui? Que no teniu faena que fer, bandarres?

Raquel* dijo...

Es que después de un supercurrazo para la reunion de ayer... mientras tenía lugar y a la espera de resultados... el ambiente estaba relajado y sin mucho que hacer. Pero había que cumplir horario... que mejor manera que dándole un poco de vidilla a esto.

Sileno dijo...

pauet, pauet, com es nota que no utilitzes Sant AutoCAD... Millor per a tú! Però no et despistes, que també hi han virus per a Linux, i quant més massiu es faça més virus n'hi hauran...