Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

miércoles, 7 de enero de 2009

Popeye el marino!


Doncs no res, tots comencem l'any més o menys com deixarem l'anterior... Alguns amb algun virus més, d'altres amb la feina trobada tal qual la van apartar, uns amb més coneixements de llengua que mai, altres incapacitats per a comunicar-se per mòbil, unes amb més ganes d'anar a la sauna, altres farts de menjar titot... però tots amb bons propòsits i menys neurones...

Que el 2009 millore el 2008 (per a alguns serà fàcil)... Molta força a tots! I mengeu espinacs!

Nota cultural: Fa 70 anys de la mort de l'autor de Popeye (Elzie Crisler Segar) i a Europa ja és de lliure ús (ja no té drets d'autor). Podeu utilitzar-lo per al que volgueu!

2 comentarios:

Raquel* dijo...

Mi dispiace, ma ora soltanto parlo in italiano... jaja
Se nos han acabado las vacaciones en el blog, eh!!! Qué forma de publicar y publicar... ¿hemos batido el récord de entradas en un día, o es sólo sensación mía?!
Y qué bien, qué bien... una de las ilusiones de mi vida era usar a Popeye sin tener q pagar! (jaja... y lo mal que suena eso!)
Ale... q todo esto venía porque yo tb voy a publicar, aunque sea para algo, desgraciadamente, mucho más serio...

Sileno dijo...

Vaya, no sabía yo que Popeye fuera un sex-symbol... Deberíamos llamarlo Popoya? mmmmh... Mejor hagamos como que no hemos leído esto... Cada cual que saque sus conclusiones... Pero chicos... Comed espinacas! ;)