Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

jueves, 29 de octubre de 2009

L'Aniversari d'Astèrix i Obèlix...50 anyets!

La parella de gals més divertida del còmic compleix 50 anys. Ja ha passat mig segle des que van començar les seves passes pel món del còmic. Sense ànim de fer publicitat, l'editorial Salvat llança al mercat el que és l'àlbum n º 34 de la sèrie: "L'Aniversari d'Astèrix & Obèlix. El Llibre d'Or", que ja es troba disponible a les botigues des de fa un parell de setmanes . L'obra ha tingut un llançament mundial en 40 països, tenint a Espanya un tiratge de 300.000 exemplars, i per primera vegada, al mateix temps en les quatre llengües del nostre país. Aquest és un àlbum on podem contemplar uns gals ja grans, amb barba blanca i amb néts, en una sèrie d'històries que faran un repàs per la vida d'aquests irreductibles gals, per Tutatis.

5 comentarios:

Juan Enrique dijo...

Com m'agrada aquesta parella de Gals...
Recorde moltes vesprades al poble quan anava a la Biblioteca per llegir els seus còmics, en català clar. I també tots aquells dies de festa en que feien una d'Astèrix a la TV3 o Canal 9... eren altres temps... en fi, com canvien les coses.
Com diria Obèlix: "Aquestos romans estan bojos"

Marién dijo...

Panoràmiiiiiiiiiiiiiiiiiix!

Raquel* dijo...

Aii.... i com seran de iaios?!?! Ideafix tb està viu encara? jeje
Por tutatis!

Juan Enrique dijo...

Que venen els gals!!!

Unknown dijo...

...jo me'ls imagine de iaios explicant batalletes mil voltes repetides i exagerades...molt entranyable