Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

martes, 21 de septiembre de 2010

Imagina Velluters

Vaig posant cosetes del meu nou barri, que semblen interessants (igual ja ho coneixieu...). Algú s'apunta? (Almenys a la presentació i xarrada, la festa ja depén del pla que hi haja per divendres...)


DIA 24, 19H. PRESENTACIÓ DEL CONCURS IMAGINA VELLUTERS
(Ca Revolta, carrer Santa Teresa, 10)

Acte de presentació del concurs IMAGINA VELLUTERS, CONCURS D' INTERVENCIONS URBANES PER A ÚS TEMPORAL DE SOLARS AL BARRI DE VELLUTERS, a càrrec de les Agrupacions d’Arquitectes Sostre i Arquitectes pel Paisatge (COACV). En Ca Revolta (Santa Teresa, 10).

Arran de la campanya “Reviscolem el Princesa, Recuperem el Barri” es llança el concurs amb l’objetiu de fer un recull d’opcions per a transformar els nombrosos solars existents que, ben tractats, poden contribuir a millorar substancialment el barri, el seu espai públic i, per tant, la vida dels seus habitants i de la ciutat de València.

19h. PRESENTACIÓ DEL CONCURS

19.30h XARRADA a càrrec de PATRIZIA DI MONTE. Esto no es un solar (Zaragoza). Més info: http://estonoesunsolar.wordpress.com/

23h FESTA amb les col·laboracions de Nanga Parbat, Proyecto Manhattan i Ovidi Twins

Vos esperem!

4 comentarios:

Raquel* dijo...

y q siempre pasa igual...
Actos interesantes del mundo: ¡amontonaos!

Sileno dijo...

a mi me interesa, ya había pensado ir. lo intentaré!

Bala perdida dijo...

Suena muy interesante.....nos presentamos como colectivo "Arquitectillos y algo mas"?....Grupo de arquitectos con un astrofisico queda gafapasta total jejej. Seguro que es divertido, a mi me apetece

lola dijo...

Yo tengo partido de tenis de 8.30-9.30h en Torrent... Os llamo cuando acabe, seguramente ya después de jugar