Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

lunes, 20 de abril de 2009

"València. Repensar la ciutat"

Potser ja ho coneixeu, però m'ha paregut interessant aquest cicle de conferències que organitza l'Institut del Territori entre el 28 d'abril i el 26 de maig. Les conferències seran els dimarts a les 19.30h a l'Octubre (mapa).

El programa complet està ací , però vos copie la presentació que fan ells mateix (segur que ho expliquen millor que jo):

"El cicle anual de conferències “València. Repensar la ciutat” té com a ànim esdevenir un espai de reflexió sobre la ciutat de València. Un debat obert al món acadèmic, professional, administració i públic en general sobre les dinàmiques urbanes que ha d’adoptar València per tal de construir un espai públic de qualitat, habitable i de convivència.
Per tal de realitzar una anàlisi acurada i sistemàtica, el cicle de conferències tindrà un caràcter interdisciplinar i girarà cada any entorn d’un eix temàtic. Així, “València. Repensar la ciutat” s’erigirà com un catàleg d’experiències i una desfilada de ciutats exemplars en matèria urbana en qualsevol dels seus aspectes.
En aquesta primera edició, s’ha volgut fer un repàs, a títol introductori, a alguns dels principals àmbits cabdals per a la construcció d’una ciutat habitable. Així doncs, des de la dimensió social de l’espai públic (Copenhague), al Pla d’Ordenació Urbana (Roma), passant per les polítiques d’habitatge i rehabilitació (Berlin), els espais verds (Lió), o el disseny d’espais urbans amb paràmetres de sostenibilitat (Estocolm).
"

7 comentarios:

Sileno dijo...

El món es un mocador... participen com a ponents l'organitzador dels "Desayunos con viandantes" y una companya de l'associació (Ana), així que sí, ja n'havia sentit a parlar :D

Marién dijo...

si, pinta prou bé, ho tenia a l'agenda...igual tinc sort i algun dimarts isc a l'hora que fica al meu contrat i puc anar...igual és massa demanar...ho sabré dimarts que ve.

Raquel* dijo...

Buff... pinta bé, xo: perezaaaa para las conferencias los martes a las 19:30h!!!
Si consigo llegar a Valencia un martes a esa hora será para nuestros tradicionales martes-marteños!
Gracias por la info de todas formas! ;) Pero una saturación arquitectónica puede llevarme a pasarme en la playa los dos próximos meses... y eso sería muy malo xa mi bodega y xa mi piel...

Marta dijo...

si es que los martes son los días más ocupados del mundo... y como dice Raquel, seguiremos con la tradición de los martes-marteños que aunque hasta ahora sólo han sido dos ahora con el buen tiempo seguro que aunmentan.

Nota: por si algún despistado no sabe en que consisten los martes-marteños informo que son pintas 2x1 en el Roca.

Raquel* dijo...

Bueno, sí... el significado completo es: "En el Roca, 2x1 en pintas los martes con Marta" jeje

Pau dijo...

Home, Sile, "el món és un mocador"...

Si per món te refereixes a "gent de València que es dedique a (o es preocupe per) l'urbanisme sostenible i la protecció del territori", aleshores és que el món sencer cap en un taxi! :(

Sileno dijo...

si es que al final el contexte en que es diuen les coses es crucial...