Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

jueves, 24 de marzo de 2011

Manel

No sé si ho heu vist, però els Manel han tret un nou disc, que a més has sigut el número 1 de vendes (i això no passava amb un disc en català en quinze anys!).

Jo el disc encara no l'he sentit (sí el primer), però he vist este vídeo que mola molt, disfruteu-lo!

5 comentarios:

Marta dijo...

sí lo he visto sí.. y que no quedan entradas para los conciertos en el TEM también lo he visto.. snif snif.. Bueno, los veré en el SOS!! :D

Andrea dijo...

genial! m'encanta!! :)

Raquel* dijo...

I per què la roba interior no es queda gran com l´altra?
Una volta vaig somniar que m´eixia un tros de taronja del lacrimal,... d´ahí a que t´entre un homenet dels anys 20, no sé jo...
I allò que ix al final sí que és una superlluna!!
Vaja, que son molt grans!

Bala perdida dijo...

me intriga....de que será el pastel?....quizás de limón?...ñam que hambre.
Y el Sergi Lopez de policía, me ha encantado, creo que por fin lo he conseguido ver un un papel que no es de malo (sin nombrar el mapa de los sonidos de tokio, ejem)

Sileno dijo...

Molt bo...