Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

martes, 8 de febrero de 2011

dijous 10 Tres Fan Ball al CCCC Octubre

Hola bandoleross!

Vos propose una vesprada-poqueta nit de tastet grastronòmic multicultural amenitzat per Tres fan ball al Centre de Cultura Contemporànea Octubre (C/ Sant Ferran, 12)...
vos còpie el programa:
19.00h. Berenar-sopar de germanor. Picadeta valenciana: Tastarem productes típics de les comarques valencianes. Intercanvi gastronòmic: Us convidem a portar-hi menjars i begudes de la vostra cultura. Si us interessa, us ajudarem a formar tàndems lingüístics amb els estudiants internacionals.
21.00h. Concert i festa mediterranis amb el grup de folk Tres Fan Ball.

Per la meva part no sé si arribaré a la picaeta, però al comboi de després segur que sí!
Animeu-se!!

7 comentarios:

Raquel* dijo...

No sona malament! :)
Jo tampoc berenaré, però al concertet estaria prou bé poder anar-hi!!! :D

Marta dijo...

sí, tiene buena pinta.. a ver si nos animamos!

Pau dijo...

Mmmhhh, jo no podré anar (estaré fora estos dies), però per si un cas, vos avise.

En la propaganda que ens ha arribat a la universitat posa: "Els actes són gratuïts, estan oberts a tots els membres de la comunitat universitària (amb capacitat limitada) i tenen com a objectiu l'acolliment lingüístic dels estudiants d'intercanvi i la promoció del plurilingüisme.
Us preguem que reserveu la vostra plaça a www.tastallengues.com"

Dic jo que es referiran al berenar (i a la visita guiada del dia següent) i no al concert, però vos avise de tota manera.

Si aneu, ja em conteu què tal!

Marién dijo...

...ho acabe de mirar i si! hi ha que emplenar un formulari, senzill i ràpid i...alehoop! Jo ja ho he fet!besets resalaos ;D

Raquel* dijo...

A això tampoc hi aniré... :( (raons als comentaris de Pa negre)

Marién dijo...

hola, no sé cuando me podré acercar ni como porque a última hora de la tarde estaré en las oficinas del centro..aún así me acercaré porque me viene de paso y luego pronto a casa que para mañana tengo que acabar unas cosas para un amigo y necesito dormir...últimamente me desvelo mucho por las noches y llevo demasiado sueño acumulado, tanto que mis ojeras empiezan a ser considerables!

Marién dijo...

hola...cambio de planes...me voy de birras, acaban de despedir una amiga del curro y me acaban de llamar...vuelvo pa' mi zona...