Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

miércoles, 26 de mayo de 2010

Expociència 2010




Doncs això que ja veieu... Que aquest dissabte de matí tenim la jornada de portes obertes al Parc Científic (per als despistats: ahí és on treballe jo). Copiant descaradament de la web:

"El dissabte que ve, 29 de maig, a partir de les 10 del matí, el Parc Científic de la Universitat de València obre les portes al públic amb motiu de la segona edició d’EXPOCIÈNCIA. Una oportunitat excepcional per conèixer les activitats científiques i tecnològiques més sorprenents, interessants i divertides que es desenvolupen als nostres laboratoris.

L’objectiu d’EXPOCIÈNCIA 2010 és descobrir, sorprendre’s, experimentar, sentir, imaginar i, sobretot, divertir-se en família aprenent de la ciència i la tecnologia.
Us hi esperem!!"

No sé massa bé totes les activitats que hi haurà, encara que pot ser que siguen massa per a "famílies" (és a dir, xiquets). De tota manera, segur que hi ha alguna cosa interessant (almenys hi ha tast de vins!). Teniu tota la informació ací: http://www.pcuv.es/va/Expociencia2010 .

Bo, que esteu convidats. Si veniu, a mi em trobareu llançant coets i observant el Sol.

3 comentarios:

Raquel* dijo...

Porpuesta a estudiar... jeje
xo tu no observes mucho el sol no te vayas a quedar ciego o luego tengas alucinaciones...

Marta dijo...

oh oh oh, fabricar bandiblú... suena bien, jjj

Pau dijo...

Vale, corrijo: estaré lanzando cohetes, observando el Sol, y explicando a los niños (y algunos padres, claro) que nunca hay que mirar el Sol directamente (ni filtros ni leches), si no siempre en proyección...

Y las alucinaciones a veces vienen de serie... :P