Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

martes, 6 de abril de 2010

Malparits




Barberá retoma los derribos en el Cabanyal con la oposición vecinal

Barberá derriba casas en El Cabanyal ante la oposición de los vecinos

La policia desallotja els veïns concentrats al Cabanyal

9 comentarios:

Pau dijo...

Més informació:

http://twitter.com/Salvem

Bala perdida dijo...

Si que han vuelto con energía después de las Pascuas; tendremos la ciudad que nos merecemos por borricos

Marta dijo...

ains

Marién dijo...

... i a traïció quan encara estem amb la ressaca pasqüera de mona i mistel·la...en fi, de tornada a l'apassionant món de la Rita i els seus ninots

Sileno dijo...

indignació màxima...

Raquel* dijo...

i moltes ganes de plorar...

Hoy me acordaba de L´Aquila... pero aquello fue un desastre natural... Lamentablemente lo del Cabanyal es responsabilidad de una panda de tiranos enrabietados. Qué sensación de impotencia... una manada de nacionales bajo su mando, y a hacer lo que les venga en gana... Hasta dónde piensan a llegar??

Jara dijo...

que vergüenza...

Juan Enrique dijo...

jo també vaig sentir vergonya,

en aquests moments m'agradaria no haver nascut a València, renegue d'eixa ciutat vergonyosa i de molta de la gentola que l'habita.

Sileno dijo...

Propose un desempadronament massiu d'esta ciutat antidemocràtica!