Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

miércoles, 5 de octubre de 2011

Només 46 dies

i així estan les coses:
Vinyeta de M. Fontdevila hui a Público.
En fi ... per cert, ja heu avalat la candidatura de Compromís?

(Avalar no significa votar, simplement els dóna l'oportunitat de presentar-se a les eleccions generals del proper 20N. Però només es pot avalar a un partit, de manera que si teniu intenció d'avalar a un altre ... no em feu cas! hehe) 

Potser vos pregunteu ... I per què no he escoltat res d'avals al PSOE o al PP?  Doncs perquè això es deu a la reforma electoral que van pactar aquest any els "grans" (PSOE, PP, CiU, PNV) i que obliga els partits nous o als que no van assolir cap escó en les passades eleccions a recollir les signatures d'un 0.1% dels votants de la circumscripció. Més obstacles per lluitar contra el bipartidisme...

Si vos interessa, ací diu com fer-ho ;) I cal fer-ho abans del proper 12 d´octubre!

5 comentarios:

Bala perdida dijo...

jejej comienza la campaña pre-electoral,...ya veo la gaviotas en el horizontes

Sileno dijo...

Què fort... doncs si s'ha d'avalar s'avala... D'ací quatre anys igual ja no hem de fer-ho :D

Pau dijo...

Per cert, que hi ha molts més partits a banda de Compromís buscant avals.

Si preferiu avalar un altre, o penseu que total Compromís ja passarà el límit sense problemes, hi ha una pàgina molt útil per veure altres partits que estan intentant presentar-se i avalar-los: http://www.joavalo.org/

(De fet, em sembla una iniciativa collonuda, l'ha muntat el Partit Pirata per ajudar tots els partits minoritaris, encara que probablement ells no siguen els més afavorits)

Raquel* dijo...

¡hAY VIDA!
Y muchos partidos que avalar... Avaleu, avaleu... que el món s´acaba!

Marta dijo...

Sí pero solo se puede avalar a uno.. a mi esto de los avales me parece tan triste..