Actualmente somos internacionales y coincidimos todos demasiado poco: unos están lejos, otros trabajan demasiado, otros casi siempre tienen otros planes, otros casi siempre llegan tarde... Éste es nuestro espacio renovado para mantenernos en contacto y contarnos lo que nos apetezca; sin distancias, sin jefes, sin compromisos y sin relojes. // Actualment som internacionals i coincidim tots massa poc: uns estan lluny, altres treballen massa, altres gairebé sempre tenen altres plans, altres gairebé sempre arriben tard ... Aquest és el nostre espai renovat per mantenir-nos en contacte i explicar-nos el que ens abellisca, sense distàncies, sense jefes, sense compromisos i sense rellotges.

viernes, 2 de marzo de 2012

Ja sé que no queda bé...

... tornar els regals que t'han fet... però comence a pensar que el termòmetre eixe per veure el fred que fa vos fa més falta a vosaltres que a mi:

La Comunitat cierra el tercer febrero más frío en 60 años
 
Temperatures 10C above average as UK enjoys 'exceptionally' mild weather

Vamos, que això d'anar-se'n a Anglaterra a patir fred ja no és el que era... ;)

5 comentarios:

Raquel* dijo...

A nosaltres no ens cal un termòmetre... tenim les noticies de Canal 9! i els seus reporters que es passen l´hivern entre Fredes i Vilafamés!
Ale... a gaudir del bon temps britànic ;)

Bala perdida dijo...

Que injusto es el mundo!!..., seguro que ahora que Pablo esta allí los ingleses se pasan los inviernos en bañador tomando el sol y aquí nos helamos el culete.
Son ganas de fastidiar. Puedes irte de becario pero el buen tiempo se queda aquí, así que ya lo estás devolviendo!!! Hombre!!!.

Marién dijo...

això vull, un poquet de gelor...igual sóc jo, però justament ara tinc unes calors que no són normals. besets amb les galtes roges com pometes del pomer!

Bala perdida dijo...

Pues me tienes que decir el secreto Marién. En estos momentos estoy pegada a la estufa. Literalmente

Pau dijo...

Para qué diré nada: toda la mañana cayendo agua-nieve... :(